top of page
Oefentherapie Doetinchem

RECENSIES

M. Cornelissen

'Door de goede verhalen over het aanpakken van overspannings/burn-out klachten ben ik via via bij Eveline terecht gekomen. Ik was nog nooit naar iemand gegaan voor mijn mentale gezondheid. Hierdoor vond ik het erg spannend om naar haar toe te gaan, maar door haar rustige en warme uitstraling was deze spanning snel weg. Eveline heeft haar hart in haar werk zitten en dat merk je. Ze neemt echt de tijd voor je en luistert oprecht. Je voelt je begrepen door haar en je hebt de ruimte om te vertellen wat je dwars zit. Ze is namelijk laagdrempelig om mee te praten en staat ook open voor een gezellig praatje. Maar zij vergeet niet wat de kern/doel van het gesprek is en komt hier op een natuurlijke wijze op terug. Naast de gezellige momenten met haar heeft ze mij heel goed geholpen door mij handvatten te bieden waarmee ik in het dagelijkse leven kan voorkomen dat ik weer overspannen raak.
Ik herken nu eerder wanneer ik in een vroeg stadium zit en weet wat ik moet doen om te voorkomen dat het verder ontwikkelt. Dit gaat met vallen en opstaan, maar daarbij helpt het dat de deur van Eveline altijd open staat om weer langs te komen voor een afspraak. Een therapeute met liefde voor haar werk!'

K. Groeneveld

Rustig iemand, Stelt de juiste vragen en luistert goed. Neemt de tijd. Zeer kundig. Geeft super goede aanwijzingen. Al snel vooruitgang te merken.

Mike Siemes

Eveline is een aardige vrouw, die vakkundig is en alle tijd voor je neemt. Ze luister goed naar je verhaal. Ze geeft je goed advies en goede tips waar je mee aan de slag kunt. Ik heb veel rust in mijn hoofd gekregen. Haar therapie heeft mij goed geholpen.

Joo Stone

Via een vriendin ben ik bij Eveline terecht gekomen. Groot voordeel was dat ik direct bij haar terecht kon, en dat ik snel aan het werk kon. Grote pluspunten zijn dat ze hart voor de zaak heeft, en dat als ik contact met haar zoek, ik binnen een week bij haar kan komen. En als ik app reageert ze binnen 1 dag. Grote aanrader als je vastloopt in de reguliere zorg. Ik raad haar van harte aan!

bottom of page